Back to Question Center
0

Semalt: Как да блокирате сайт в Chrome с едно кликване

1 answers:

Понякога може да се наложи да оптимизирате преживяванията си в интернет, като контролирате уеб браузърите. Например родителят може да иска да ограничи достъпът на децата до някои уебсайтове за съдържание за пълнолетни. В други случаи може да се наложи да предотвратите отделен уебсайт, който продължава да се появява за определено време - alarm camera security. Тази статия в SEO ще ви научи как да блокирате сайтове в браузъра ви в Google Chrome. Можете да контролирате уебсайтовете и домейните, които може да ви дразнят по всяко време, когато сте в браузъра си.

Тази насока обяснява от Игор Гаманенко, експертът от Семалт , е ограничен до браузъра Chrome, но може да работи и с други браузъри с това разширение. Освен това, TemporarySite Blocker ще бъде разширението на браузъра в дискусията.

За да започнете с тази услуга, трябва да следвате няколко лесни стъпки. След като изпълните тези стъпки, трябва да можете да контролирате уебсайтовете във вашия браузър. Тази процедура може да работи в много други браузъри, използващи различни разширения на браузъра, с изключение на това, че може да се наложи да използвате друга процедура.

1. Влезте в браузъра си в Chrome, отворете разширенията в менюто с настройки и добавете TemporarySite Blocker. Както бе споменато по-горе, това Addon ще бъде нашето разширяване на избора.

2. След като добавите TemporarySite Blocker, има специална икона, която се показва в горния десен ъгъл на лентата с инструменти на вашия браузър. Това е панелът, който ще използвате, за да контролирате функционалността на това разширение..

3. Когато кликнете върху тази икона, ще получите интерфейс като бутон. Можете да активирате или деактивирате функцията за блокиране на временни блокове. Можете да кликнете върху този бутон, за да блокирате сайт, когато сте в неговата връзка.

4. За да добавите уебсайт, можете да отидете на уеб сайта, който искате да добавите към списъка за блокиране. Активирайте или деактивирайте сайта от това меню. Бутонът TSB остава в браузъра за хромиране, за да го използвате винаги, когато има сайт, който трябва да добавите към блокирания списък с уебсайтове на Chrome.

За да тествате това разширение, просто блокирайте конкретен уебсайт. Опитайте се да го осъществите, като кликнете върху връзката му. Ако получите съобщение "Блокирано" в браузъра си, разширението работи. Тази настройка продължава до деня, в който решите да деблокирате конкретния уебсайт.

Също така е умен да скриете бутона TSB от гледна точка. Тази мярка може да попречи на забързания потребител на браузъра да активира уебсайта. Google Chrome също има функцията за ограничаване чрез парола. Можете да го използвате, за да добавите допълнителни мерки към тази опция за контрол.

Заключение

Понякога е важно да контролирате и следите уеб сайтовете, които хората могат да се опитват да използват в браузъра на вашия компютър. Докато някои хора могат да използват това, за да ограничат използването на детето си в интернет, други може да се наложи да ограничат използването на уебсайта си, за да контролират своето преживяване при сърфиране. Тази насока за SEO има информация как да блокирате сайтовете в Chrome, като използвате разширението за блокиране на временни блокове. Можете да разрешите и деактивирате уебсайт, като го блокирате, като по този начин ограничите използването на браузъра си. Тази процедура може да се прилага и за други браузъри с това или подобно разширение на браузъра.

November 29, 2017