Back to Question Center
0

Semalt: Как да блокирате уеб сайтове в Chrome с 4 разширения

1 answers:

Блокирането на уеб сайтове може да бъде полезна мярка за различни интернет потребители. Има много начини, чрез които хората блокират сайтове на компютрите си. Например, хората променят файловите хостове на машините, за да ги направят да пренасочат към неизвестни URL адреси - payroll software for small companies. Други хора използват определени DNS сървъри, които имат вградени защитни стени за родителски контрол. В някои приложения може да искате да блокирате някои уеб сайтове на ниво браузър. Има многобройни начини, чрез които можете да блокирате уебсайтове от браузъра си, повечето от които включват разширения.

В тази статия за SEO, Igor Gamanenko, водещ експерт от Semalt , тук някои от разширенията на браузърите на Chrome, които могат да блокират уеб сайтове, включват:

1. Персонален блоков списък (от Google)

Този addon може да накара браузърът да блокира уебсайтове точно от отговорите на заявката за търсене. Личното разширение за блокиране се извършва от компанията на Google, което означава, че валидността на нейния ефект е валидна. След като инсталирате това разширение, можете да блокирате уеб сайт точно от резултатите от търсенето на този конкретен уебсайт. Можете да направите списък на домейните и сайтовете, които искате да блокирате от Google SERP. За да управлявате тези сайтове, можете да кликнете върху разширението Персонален блокировка и да премахнете уебсайтовете, налични в блоковия ви списък.

2. Блокиране на сайта

Това разширение помага на потребителя да блокира конкретен списък на уебсайтовете, които трябва да блокирате. За разлика от разширението Personal Blocklist, трябва ръчно да добавите уеб сайтовете, които планирате да блокират от гледната си точка..Това разширение има парола, която може да включи заключване за деца. Можете да предотвратите ненужно използване оттук. След като го инсталирате, можете да управлявате разширението за блок-сайт, като кликнете върху иконата му на екрана. Можете да зададете пренасочвания или дори да ги деинсталирате от тук.

3. StayFocusd

Това разширение за Chrome блокира някои уебсайтове, като ви даде възможност да зададете продължителността на сесията си. Например, можете да зададете колко време трябва да похарчите за определен сайт. Този добавка също така дава възможност да се създаде списък на уебсайтовете, които искате да блокирате. Можете да използвате опцията "Ядрени", за да блокирате напълно достъпа до уебсайта.

4. tinyFilter

Този инструмент се предлага безплатно. Той предлага многобройни услуги за мониторинг на уебсайтове в интернет. TinyFilter може да помогне на потребителя да блокира обидно съдържание от показването му в браузъра на компютъра. Също така има парола за заключване на защитните стени, както и аспекти на родителския контрол на браузъра. Можете да ограничите достъпа до този екран, като използвате паролата, като ограничите страните, които могат да я конфигурират. Оформете менюто с опции; можете да кликнете върху иконата на браузъра, за да управлявате ръчно блокирания уебсайт.

Заключение

Можете да контролирате достъпа на браузъра си по много начини. Един от най-ефективните начини за управление на браузъра ви в Chrome е чрез разширения. Разширенията за браузъри като "Блокиране на сайта" ви помагат да ограничите достъпа на някои URL адреси от браузъра си. Например можете да направите списък на уебсайтовете, които не искате да посетите. Също така е възможно да се автоматизират някои пароли на тези разширения, за да се предотврати изключването на деца. Тази статия за SEO може да Ви помогне да инсталирате най-добрия добавка за хромиране, за да контролирате достъпа до уебсайта в браузъра ви Chrome.

November 29, 2017