Back to Question Center
0

Семалт: Как да създадете

1 answers:

Има много случаи, когато хората трябва да създадат функционалност плъгин. Въпреки това, много малко SEO статии там обясняват как да създадете Wordpress плъгин.

В тази SEO насока, предоставена от Андрю Дихан, водещ експерт от Semalt , ще научите какво е плъгин за WordPress, защо може да се наложи да го създадете, кога да създадете плъгин за функционалност и как да изпълнете го - tech support names. На първо място, важно е да започнете да знаете повече за функционалните приставки .

Функционална приставка

Plugins са PHP кодови фрагменти, които обикновено добавят ощипвам и функционалност към вашия уеб сайт. Те помагат на много собственици на уеб сайтове да постигнат по-голяма функционалност на уебсайтовете си в WordPress, като разработят функционалност за добавяне на задача. Например, възможно е да се създаде плъгин, който да може да пренасочва към определена страница, когато се случи една конкретна задача. Приставката е PHP файл, който работи точно като файл с тема или друг аспект .

Функционален плъгин може да ви накара да увеличите аспектите на вашата WordPress тема. Тя Ви позволява да променяте различни аспекти на темата, без да е необходимо да променяте части от по-важния код. Един недостатък на WordPress на този метод е, че можете да загубите тези промени, когато актуализирате, променяте или променяте темата си. Тази техника може да бъде решение на непълен работен ден за ефекта, който търсите. Освен това можете да запазите скрипта, за да го използвате в новия ви плъгин.

Как да създадете WordPress плъгин

Създаването на плъгин за функционалност е една от най-удобните задачи. На първо място, трябва да се пазите от създаването и редактирането на PHP файлове. След това трябва да създадете приставката си. Можете да създадете папка и да поставите PHP файла в него. Използването на подобно име за файла и папката е от съществено значение. След това имате нужда от любимия си IDE редактор, за да завършите магията.

Приставката за WordPress се нуждае от заглавна част. Глава е първата част от приставката. Състои се от цялата съществена информация за приставката. Информацията в заглавката на плъгина може да включва името на приставката, версията на приставката и описанието. Пример за заглавие би изглеждал като:

От съществено значение е да включите файл с readme с плъгина. Това се нарича файл readme.txt. От тук можете да качите и активирате приставката си.

November 29, 2017