Back to Question Center
0

Semalt: Как работят дупките в WordPress

1 answers:

Създаването на собствен плъгин на WordPress не е толкова трудно и може да реши различни проблеми на вашия сайт. Копирането, редактирането и поставянето на кодовете не е достатъчно, тъй като би трябвало да разберете как работят приставките на WordPress и как да ги актуализирате във файла functions.php. Приставката е безопасен начин да персонализирате сайта си.

Джейсън Адлер, водещ експерт от Semalt , уверява, че е много лесно да започнете с вашите WordPress плъгини и можете да знаете как работят. Wordpress плъгините са PHP скриптове или кодове, които могат да променят оформлението, вида и общото време за зареждане на сайта ви. Те осигуряват пълна функционалност с куки и затова разбирането как работят приставките на WordPress е от съществено значение за всеки блогър и уеб администратор. Точно както темите са необходими, за да добавите функционалност и да погледнете към вашия сайт, WordPress плъгините подобряват ефективността на вашите уеб страници.

1. FTP във вашия уеб сайт

Първото нещо, което трябва да разберете, е как функционира FTP и това може да стане с помощта на специфична FTP програма, като например Coda. Ако не знаете нищо за FTP, предлагаме да забравите тази стъпка и да продължите към следващата стъпка.

2. Придвижете се до папката с плъгин за WordPress

След като получите достъп до уебсайта чрез FTP, следващата стъпка е да се придвижите към папката на WordPress плъгина. Тази папка се намира в раздела / wp-content / plugins и е лесна за намиране.

3. Създаване на нови папки за приставка

За всяка добавка, която създавате, е важно да създадете отделна папка. Това е лесно да се създаде и просто трябва да отидете в таблото за управление на WordPress и да въведете името на папката си. Не е необходимо да въвеждате тирета, интервали, термини или други подобни думи, които трудно могат да се отгатнат .

4..Създайте основния PHP файл за плъгин на WordPress

В следващата стъпка ще трябва да създадете основния файл, който трябва да бъде PHP файла във вашата папка на WordPress плъгина. Уверете се, че сте дали правилното име на този файл, като my-only-plugin.php. След като го наречете, не забравяйте да редактирате файла и да запазите настройките, преди да затворите прозореца.

5. Настройване на информацията за приставката

Последната и една от най-важните стъпки е копирането и поставянето на информацията за плъгина в основния файл. Трябва да сте сигурни, че сте задали следния код във файла и да запазите настройките.

/ **

Име на плъгин: Единственият ми Plugin

URI Plug-in: https://www.abcmywebsite.com/my-only-plugin

Описание: Това е първата ми WordPress плъгин и аз съм щастлив да я създам.

Версия: 2.0

Автор: Моето име

URI на автора: https://www.abc.mywebsite.com

* /

Този код е коментарът за PHP, който няма да бъде видим директно в раздела "Управление на WordPress". WordPress обаче използва този код и съответните данни, за да изведе името на плъгина ви и да ви помогне да се възползвате и от други плъгини. Трябва да разберете напълно информацията и да запомните горепосочения код, ако искате да знаете как работят приставките WordPress и да извършват множество функции ежедневно Source .

November 29, 2017