Back to Question Center
0

Semalt: SEO и нейната значимост за вашия бизнес

1 answers:

SEO (Search Engine Optimization) е онлайн маркетингова дума, която се отнася до всички маркетингови усилия, насочени към повишаване на онлайн видимостта на бизнеса. Той използва различни елементи, технически и творчески, за да подобри класирането на сайта в страниците с резултати от търсенето (SERPs). Лиза Мичел експерт Семалт обяснява, че SEO се променя с времето и се въвеждат нови стратегии. Но основните понятия на тази дисциплина са добре структуриран / SEO оптимизиран и удобен за човека сайт.

Значението на SEO

В нашия свят, където интернет е проникнал почти във всеки аспект от живота и още повече в бизнеса, компаниите силно разчитат на онлайн присъствие, за да реализират продажби. Въпреки това, за да се реализират тези продажби, бизнесът се нуждае от трафик, който е основно задвижван от големи търговски търсачки, включително Google, Yahoo и Bing - precios de servidores linux. Потребителите на интернет навигират в търсачките, за да видят вашия сайт, предлаганите продукти и услуги и всяко друго свързано съдържание. Този трафик обаче не идва лесно. Вашият сайт е в конкуренция със стотици хиляди други сайтове, които могат да предлагат същите стоки или услуги, които правите. SEO е една от най-ефективните техники за преодоляване на тази конкуренция.

Според изследванията и опита трафикът от търсачки е основен фактор, който влияе върху успеха на бизнеса. Този трафик може да осигури на бизнеса реклама, повече експозиция и увеличени приходи. Има няколко други типа маркетинг, които могат да доведат до връщане, сравнимо с това на трафика на търсачките.

Връзката между SEO и класирането на SERP

Когато сайтът Ви е SEO оптимизиран, търсачките улесняват обхождането. Колкото по-добре е оптимизиран сайтът, толкова по-големи са шансовете му да заемат топ позиции в Google SERP. Това означава, че възможно най-много посетители ще видят вашия сайт. Запомнете, че по-голямата част от потребителите на интернет никога не са преминали първата страница на търсачката, когато резултатите от заявката за търсене са излезли. Липсата на SEO или използването на погрешно SEO причинява погребването на сайта в SERP, където само няколко или никой от интернет потребителите няма да го види .

Правейки SEO себе си срещу наемането на SEO специалист

SEO е наистина динамична дисциплина. Въпреки че основите са доста прости за разбиране и изпълнение, конкурентната SEO може да бъде предизвикателство за човек без знания и опит. За щастие, там е безплатна информация за SEO, и с малко практика, можете да направите SEO за вашия сайт от себе си.

SEO компании обикновено предлагат професионални знания и опит, за да се справят с всички ваши проблеми SEO. Когато наемате компания за SEO , потърсете човек, който може да разбере целта ви. Така че, първо трябва да разберете какво искате да постигнете със SEO. Най-доброто време за ангажиране на SEO експерт е, когато планирате да преработите сайт или да стартирате нов. Професионалистът ще работи с Вас, за да гарантира, че сайтът е оптимизиран за търсачките. Като SEO експерт проверка на сайта си редовно, след като е създаден също е важно. Честото извършване на проверки ще ви помогне да ускорите новите постижения в тази област и подобренията се извършват по подходящ начин. Както се вижда от нарастващата популярност сред собствениците на бизнеса, SEO е чувствителен въпрос за всеки бизнес, който иска да остане конкурентен в днешния бизнес свят.

November 29, 2017