Back to Question Center
0

Semalt - Видове ключови думи, които трябва да успеете по време на SEO кампания

1 answers:

Андрю Дихан, мениджър за успеха на клиентите на Смалт Цифрови услуги, разяснява в тази статия за трите вида ключови думи, които трябва да включите във вашата SEO кампания

Общи ключови думи

По същия начин, както се предлага в заглавието, те са изключително общи, неспецифични термини, които уеб потребителите търсят. Думи като "Цифрови фотоапарати" ще се разглеждат като общ термин. Когато изграждаме естествена система за търсене, ние често избягваме такива условия, тъй като те са изключително целенасочени и не са достатъчно конкретни за съдържанието на уебсайта - wohnungsreinigung. Във всеки случай, при изключен шанс, че можете да класирате за обща фраза, сайтът ви трябва да получи справедлива стойност на клиентите от тази ключова дума. Конвертирането за този термин може да е малко по-ниско, тъй като клиентът посещава уебсайта Ви за изключително неспецифичен общ предмет и нищо прекалено особен.

Във всеки случай провеждате маркетингова интервенция в AdWords..Прилично е да включите някои от тези генерични ключови думи, за да се гарантира, че всеки открит шанс е адресиран. Поради фокусираната идея за генерична ключова дума, таксите за кликване ще бъдат повече. При изключителния шанс рекламата да се нарежда добре и да получава прилични промоционални точки от Google, може да последва добър трафик. Подобно на органичното търсене, след като клиентът се появи на сайта от търсещата машина, реализациите без съмнение ще бъдат ниски за тази ключова дума.

Общите термини са интензивен избор за търсене. Предпочитам да поддържам стратегическо разстояние от тях, освен ако нямам правилния сайт със съответното съдържание и правилния бюджет за популяризиране зад него.

Ключови думи с широко съвпадение

Широкообхватните термини са център на оптимизацията на уебсайтовете. Напредването за ключови думи с широко съвпадение ще осигури голям трафик с ограничена конкуренция. Търсенето с широко съвпадение има специално съдържание, което те следват, а напредването му за такива условия ще даде нормален брой реализации.

Тези ключови думи са подходящи сред нещата и се предлагат заради директния процент кликвания и съперничество / цена. Уебсайт, който разчита на доминиращата част от съдържанието около тези условия, би трябвало да изпълнява желателно.

Ключови думи с дълги опашки

Дългите ключови думи за опашката са последното нещо, което трябва да погледнете. Например "как да настроя отвора на моя цифров T3I модерен фотоапарат" ще се разглежда като дълга опашка. Те няма да бъдат най-големите шофьори на вашия уеб сайт, но ако се класирате за дълга опашка, ще получите активност поради специфичната си природа и ниската конкуренция.

November 29, 2017