Back to Question Center
0

Семалтът представя най-странните статии в Уики

1 answers:

Много е лесно да попаднете в дупката на Уикипедия докато разглеждате Уикипедия. Може да търсите актьорите, които играят най-добрите роли в холивудските филми, а след това започнете да търсите за техните съпруги и откривате, че не ходят в гимназията и започнат кариерата си твърде рано. Уикипедия наскоро отбеляза своята 15-та годишнина и сайтът започва да предоставя информация за децата, които изпълняват задачите и домашните си задачи - computer parts store san jose ca. С огромно количество данни и информация на върха на пръстите, тук Оливър Кинг, Семалт мениджър за успех на клиенти, закръгля най-странните и най-умните статии на Wiki на всички времена:

1. Владимир Демишков

Владимир Демишков беше известен и подновен учен, който за пръв път представи концепциите за трансплантация на органи. От 1930 до 1950 г. той провежда няколко експеримента и трансплантира човешко сърце в маймуна. По-късно трансплантира главите на кучета успешно. През 60-те години на миналия век този учен е успял да трансплантира главата на куче, превръщайки го в двуглаво животно. Широко се вярва, че д-р Робърт Уайт, неврохирург, който е развил трансплантацията на главата на маймуните, е бил доста впечатлен от работата на Демингов.

2. Джойс Карол Винсент

Мъртвото тяло на Карол Винсънт бе намерено в апартамента й в Лондон, което изглеждаше странно и необичайно като мъртвото тяло, което лежеше там повече от три години. Поради факта, че сметките се плащат автоматично, телевизията и отоплението й се изпълняваха и частта от наемната й сума бе платена, всеки вярваше, че Джойс е жив. Дни преди смъртта си, тази млада дама е прекъснала контактите със своите роднини и приятели .

3. Дженифър и юни Гибънс

4. Армин Мейвс

Този немски човек придоби известност за убийството и храненето на човек, който се е предал на Арман по интернет. Той е публикувал реклама на сайта Cannibal Café, където Мейус заявява, че търси някой, който да бъде убит и погълнат. Един човек от Берлин, Бернд Юрген Армандо, отговаря на рекламата си и Мижес ампутира пениса на Брандес и го приготвя правилно.

5. Раждане на ковчези

Широко се счита за екстракция на плода след смъртта и принадлежи към историята на бременна жена. Поради съвременното химическо съхранение на мъртви тела и съвременни лекарства подобни случаи се срещат рядко. Но през 15 век медицинските органи съобщават за такива инциденти в голям брой .

6. Колония в Роаноу

Тази карта на Роаноу беше намерена изоставена, а настройката принадлежи на Северна Каролина. Сър Уолтър Рали изпрати повече от 100 колонисти за установяване на град в залива Чесапийк. Градът се оглавяваше от Джон Уайт. Когато белите били помолени да посетят Роанок, за да проверят заселниците, той открил скелет и колонията била наричана "Изгубената колония" .

7. Списъкът на загадъчните изчезвания

Този списък на мистериозни изчезвания включва много хора, които са изчезнали от лицето на Земята и никой не знае къде отиват.

November 29, 2017