Back to Question Center
0

Слайд: WordPress 10 Най - известните приставки през 2017 г

1 answers:

WordPress плъгин е отговорен за разширяване на функционалността на уебсайт. Той също така добавя нови функции към сайтове за електронна търговия и блогове и е написан на езиците за програмиране на PHP. Приставките ни улесняват при добавянето на нови неща, цветове и оформления на нашите уеб сайтове - gestion des horaires de travail gratuit.

Изборът на най-добрата приставка за WordPress може да бъде забързан, но тук Франк Абаняле, водещ специалист в Semalt , обсъди 10-те най-известни WordPress плъгини тази година.

1. WordPress SEO от Yoast

Той е един от най-известните и широко използвани WordPress плъгини от Yoast. Този плъгин за SEO помага да добавите заглавия и описания към публикациите си в блога и ви позволява да добавяте отворени графики и мета данни. Можете също така да направите анализ на страницата си, да публикувате xml Sitemap и да направите много повече с тази изчерпателна приставка.

2. BackupBuddy

BackupBuddy е лесна за ползване и приятелска WordPress плъгин. Това ви позволява да архивирате файловете си и помагате да планирате вашите статии. В допълнение, BackupBuddy помага за защита на вашето уеб съдържание от крадци и вируси. Той съхранява вашите файлове, съхранени в облака и други спомени.

3. W3 Общ кеш

Скоростта на уебсайта Ви е много важна за подобрената търсачка . С W3 Total Cache можете да увеличите скоростта на сайта си и да намалите времето за зареждане, което определено ще намали степента на отпадане.

4. WPForms

WPForms е един от най-удобните и най-добрите плъгини досега..Помага ви да изтегляте и изтегляте онлайн производителите на формуляри и ви позволява лесно да създавате имейл абонамент, формуляр за плащане, формуляр за поръчка и други видове онлайн формуляри. Нейната безплатна версия е добре да вървим, но можете да опитате и платената версия.

5. OptinMonster

Ако сте имейл или маркетинг на социални медии, може да искате да опитате OptinMonster. Това е страхотна и невероятна WordPress плъгин и широко използвана от бизнесмени. Това ви помага да увеличите броя на абонатите за електронна поща и да преобразувате абонатите си в щастливи купувачи.

6. Редактиране на потока

С Редактиране на потока можете да редактирате преди това писмените си статии за нула време. Тази приставка за WordPress ви помага да управлявате редовно редакторски календари, коментари и блогове. Можете да персонализирате настройките си според вашите изисквания и да планирате стратегия за маркетинг на съдържанието за най-добри резултати.

7. Монолог

Безопасно е да се каже, че Soliloquy е най-добрата приставка за WordPress за отзивчиви уеб сайтове. Това ви позволява да увеличите ефективността на сайта си, без да навредите на SEO. Плъгинът е лесен за инсталиране и е пълен с различни плъзгачи и блейзъри за избор.

8. Sucuri

Sucuri е изчерпателна приставка, която ви помага да наблюдавате безопасността и сигурността на уебсайта си. Ако искате да предотвратите атакуващите хакери или вируси от вашите сайтове, трябва да получите Sucuri, тъй като предлага различни сигнали в реално време, скенери за сигурност и услуги за премахване на злонамерен софтуер .

9. Плаващ социален бар

Floating Social Bar е една от най-добрите социални медийни плъгини. Той е идеален за вашите WordPress сайтове и има безброй възможности за социални медии. Този плъгин ви позволява да добавяте полезни социални медийни връзки, за да ангажирате все повече и повече потребители.

10. Disqus

Тази приставка WordPress по подразбиране има много възможности и управлява коментарите на сайта ви. Това е трета страна, която коментира плъгин, който не засяга сървъра ви и изпълнява различни задачи.

November 29, 2017