Back to Question Center
0

Смалт: WordPress плъгини за поддръжка на сайта

1 answers:

Първи стъпки в пазара на плъгин WordPress е едно от най-трудните предизвикателства за разработчиците. Намирането на входната точка със сигурност е трудно, но можете да се предпазите от конкуренцията с някои лесни съвети. Най-важното нещо, което трябва да направите, е да разберете кои приставки са в тенденция и са полезни за вашия сайт. Една отлична приставка показва на потребителите и разработчиците, че поддържате сайта си всеки ден и помага да се подобри цялостното представяне на сайта.

Ако сте объркани с кои WordPress плъгини да отидете, тук Ross Barber, топ експерт от Semalt , има вълнуващ списък от шест основни приставки за поддръжка на сайта.

1. Антиспам Пчела

Като уеб администратор или блогър, знаете, че размерът на коментарите за спам се увеличава в интернет и няма подходящ начин да се отървете от коментарите за спам. За щастие, ние имаме плъгин Antispam Bee, който е ум-разпенващ и изключителен. Този безплатен плъгин улавя коментарите за спам и се доверява на стотици хиляди потребители онлайн. Добре е както за търговски, така и за частни цели и не ви струва много. В случай, че нямате достъп до Akismet поради непредвидени причини, този плъгин е точно за вас.

2. Jetpack

Тази приставка за WordPress е един от най-добрите за поддръжка на вашия сайт. Jetpack не е толкова известен като другите плъгини, но е добра сделка. Това помага да се подобри функционалността на сайта Ви..Jetpack е пълен с полезни и интересни функции, от които зависи. Акцентите включват анализи в реално време, предоставяне на съдържание, помощ при избора на изображения и леки мобилни теми .

3. Восъчни

Ако сте разочаровани поради бавната скорост на вашия сайт и нямате резервни файлове, трябва да опитате Дублиращо устройство. Това е един от най-добрите и най-надеждните WordPress плъгини за поддръжка на сайта. Дублиращото устройство ви позволява да създавате резервни файлове в аварийни ситуации и ви позволява да премествате данните от едно място на друго без никакви проблеми. Трябва само да инсталирате тази приставка и да улесните работата си по-бързо от преди.

4. Проверка на темата

Theme Check ви помага да проверите дали темата на вашия сайт е актуална и според WordPress стандартите или не. Това всъщност е плъгин, използван от потребителите на wordpress.org и помага да тествате темата си за директории и да запазвате много резервни файлове от ваше име.

5. Мениджър за лесно актуализиране

Актуализирането на вашия WordPress сайт без плъгин може да се окаже главоболие, особено когато работите по различни уеб сайтове едновременно. Чрез Easy Updates Manager вече лесно можете да контролирате няколко сайта, техните теми, съдържание и плъгини по едно и също време. Най-хубавата част е, че тази приставка е лесна и удобна за използване и може да бъде изтеглена от интернет. След като сте инсталирали, можете да използвате тази приставка, за да създадете няколко резервни файла и да контролирате различните си сайтове или блогове по едно и също време.

6. Най-популярни SEO

Yoast SEO е един от най-добрите и широко използвани WordPress плъгини до момента. Тя има много функции и се използва от почти всеки уебмастер или блогър. Основните му характеристики включват обновяване на XML Sitemap, добавяне на SEO заглавия, описания и галета към вашия сайт Source .

November 29, 2017