Back to Question Center
0

Съвети за оптимизиране на изображението от семал

1 answers:

Живеем във визуален свят и значението на оптимизирането на изображението не може да бъде игнорирано. Качествените снимки правят уебсайта ви по-привлекателен и водят до много органичен трафик. Без подходящо съдържание и оптимизиране на изображението, никога няма да получите желаните резултати. Оптимизирането на изображението е изгодно по много начини, например, осигурява по-добра практическа работа на потребителите, улеснява времето за зареждане на страницата Ви и предлага по-добри опции за класиране. Технологията за визуално търсене е направила забележителни стъпки през последните месеци, а търсачките не могат да идентифицират съдържанието на снимките. Затова те зависят от текста на снимките ви, за да разберат какво представляват снимките и как те се отнасят към темите или статиите - comparacion del ojo con la camara fotografica. Тук са видни съвети за оптимизиране на изображения за уебмастъри и блогъри, предлагани от Max Bell, мениджър за успех на клиенти на Semalt .

Изображенията на запасите не могат да помогнат при SEO:

Ако искате снимките ви да се появяват на уебсайта, трябва да имате пълен достъп до запазените изображения. Но складовите изображения не могат да помогнат в SEO, защото ще трябва да продължите с SEO и SEO извън страницата. Много сайтове са затрупани с едни и същи снимки, така че трябва да помислите за уникалните и привлекателни изображения, които никога не са били използвани. Дори когато изображенията на фондовете са оптимизирани, те ще имат същите ефекти или SEO предимства като оригиналните снимки.

Използвайте висококачествени снимки:

Важно е да използвате уникални и висококачествени снимки във всичките си статии. Колкото по-иновативни изображения използвате, толкова по-добри са шансовете ви за класиране в търсачките..Оригиналните снимки означават, че трябва да използвате снимки без авторски права. Ако нямате достъп до Shutterstock или Getty Images, можете да направите вътрешни снимки с помощта на камера. Предоставяйте на посетителите си достатъчно информация за вашата марка и това е възможно само с визуално впечатляващи видеоклипове и снимки.

Дайте на клиентите си поглед към вашата компания или осигурете висококачествено изображение на продукта, на което ще отговарят вашите посетители.

Много потребители пренебрегват снимки от снимки. Висококачествените оригинални изображения ви позволяват да се откроите в резултатите от търсенето, да покажете личността на вашата марка и да привлечете повече хора към вашия уеб сайт.

Пазете се от авторски права:

Независимо от избраната от вас картина, трябва да сте сигурни, че изображенията са свободни за използване и няма конфликти за авторски права. Ако имате достъп до Shutterstock, Getty Images, DepositFiles или други подобни платформи, можете да използвате толкова снимки, колкото искате, без да се притеснявате за конфликта с авторските права. Но ако нямате лицензи за използване на техните изображения, тогава ще трябва да се изправите пред скъпо съдебно дело. Съгласно Закона за авторските права в цифровото хилядолетие (DMCA) потребителите не могат да използват съдържанието и изображенията на някого, тъй като това може да наруши проблемите с авторското право.

JPEG е най-добре:

Има различни формати на изображения, но JPEG е най-добрият и широко използван формат на изображението. Той предоставя много опции за поддържане на качеството на вашите снимки при преоразмеряване или компресиране. Можете да играете с цветове, шарки и сенки, за да сте сигурни, че крайната снимка е според оформлението на сайта и съдържанието. Вярно е, че JPEG изображенията са лесни за компресиране и могат да се използват както в малки, така и в големи размери.

Опаковка:

Когато става въпрос за SEO, важно е да назовете вашите изображения. Трябва да създадете кратки, но изчерпателни имена на вашите изображения и да се уверите, че основната ключова дума е добавена в тези имена. Google, Yahoo и Bing ще обхождат лесно съдържанието и изображенията ви, ако ключовите думи и фразите бъдат правилно използвани.

November 29, 2017