Back to Question Center
0

Уики за невроните - Семант Експерт

1 answers:

В тази статия Оливър Кинг, Семалт Мениджър за успех на клиентите, ще ви каже как тонове информация могат да бъдат трансформирани в невронни Уикипедия (Wiki). Учените и здравните специалисти са събрали данни за милиони до милиарди неврони в нашия мозък и повечето от тях са използвали данните, за да създадат уникална Wiki за невроните. Уеб сайтът NeuroElectro спомогна за ускоряване на напредъка в изследванията на невронауките и осигури централизирани ресурси за събиране и сравняване на данните за невронните функции. Описанието на тези данни е достъпно само в "Journal of Neurophysiology". Нашите неврони са разделени на повече от 250 вида, базирани на физическите и функционалните характеристики - long term care reimbursement policy. Изследователите са изследвали свойствата и функциите на различни видове неврони в продължение на години, а получените данни са разпръснати в продължение на стотици хиляди научни статии и научни статии. Изследователите на университета "Карнеги Мелън" наскоро се обърнаха към данните и се опитаха да организират данните по по-добър начин. Нейтън Урбан от университетския отдел BrainHubSM казва, че ако искате да изградите мозък, трябва да знаете кои части работят най-много. Ние знаем почти всичко за невроните и коя част от мозъка те присъстват, но малко се знае за функциите и подробните свойства. За да ускорим разбирането на невроните, трябва да определим как функционират и какви са техните свойства .

Събиране, добавяне и усъвършенстване

Трипатията от Университета на Британска Колумбия събира и стандартизира данните за различни видове неврони. След това публикува данните в личния си блог. Тъй като той е събрал данните, използвайки текстообработването, някои изследователи откриха, че съдържат грешки и трябва да бъдат коригирани колкото е възможно по-скоро. Tripathy и неговите членове на групата потвърдиха данните, но не създадоха механизъм, който да попречи на потребителите да маркират уебсайта.

Неврон изненади

Уебсайтът помага на изследователите да открият групите от неврони, които притежават едни и същи физиологични свойства и осигуряват по-добро разбиране за функционирането на невроните. Например, ако учен установи, че невронът в мозъчната ни неокорка е уволнен, той може да погледне другите неврони и да се увери, че те функционират правилно. С тази информация са написани много научни статии и е създадена новата хипотеза. За да разберем как може да се използва neuroelectro.org, някои учени са сравнявали електрофизиологичните данни на повече от тридесет вида неврони, за които също се говори в различни видове литература. Той включваше пирамидалния неврон в хипокампуса, който е отговорен за нашата памет, и допаминовия неврон на средния мозък, който е отговорен за зависимостите и нашето поведение. Националният институт по глухотата, университетската университетска университетска университетска университетска университетска университетска програма за стимулиране на научните изследвания и Националната научна фондация подкрепиха тази документация .

Публикувани статии

Шрейдж Дж. Трипатия е работил в лабораторията на Урбан и е завършил Университета на Питсбърг в Центъра за невронни основи на познанието (CNBC) в невронната изчислителна програма. Той избира повече от 10 000 публикувани статии, които комбинират физиологичните данни, описващи подробно как невроните отговарят на различни входни данни. Той използва мъдрите алгоритми за извличане на текст, за да чете всичките си документи. Този софтуер успешно установи пропорциите на невроните и извлечената информация за това как са завършени експериментите.

November 29, 2017